WeKaDATA

In 1999 startte Wibo Kloosterman op een zolderkamer in Heeten zijn bedrijf WeKaDATA. Met een klein team begonnen met het aanleggen van gecertificeerde datanetwerken, telefooncentrales en ict-systemen. De onderneming groeide flink en de zolderkamer werd ingeruild voor een nieuw bedrijfspand aan de Telgenweg op het industrieterrein van Heeten.

De locatie aan de Telgenweg in Heeten werd al snel te klein.

WekaDATA verhuisde eind oktober 2009 dan ook naar het pand van het voormalige bouwbedrijf Besten aan de Boeierstraat 6 in Raalte. Wibo over die verhuizing: “We werkten in Heeten al met een noodunit. WeKaDATA Is uit zijn jasje gegroeid. In het nieuwe pand hebben we voldoende ruimte en hebben daar onlangs een schitterende showroom ingericht. Verder beschikken we over ruime parkeermogelijkheden.” Het bedrijf groeit nog steeds; aan de opmars lijkt voorlopig nog geen einde te komen.

WeKaDATA is specialist als het gaat om totaaloplossingen voor kantoorautomatisering, vaste telefonie, mobiele telefonie en internetverbindingen. De techniek heeft geen geheimen voor de professionals van WeKaDATA. Ook zaken aangaande organisatie en automatisering zijn in uitstekende handen.

De opdrachtgevers profiteren van forse besparingen op infrastructuur en telefoniekosten en doen nooit tevergeefs een beroep op de betrokken medewerkers van WeKaDATA, die altijd maatwerk leveren.