Beekman Elektro

Beekman Elektro is ervan overtuigd dat je meer moet bieden dan goed zijn in je werk. Wij doen alles op het gebied van Beveiliging, Communicatie en Elektro.

U mag van ons als totaalinstallateur verwachten dat wij ons vak verstaan. Onze toegevoegde waarde is dat we als geen ander de wens van de klant kunnen vertalen naar kwalitatief hoogwaardige, innovatieve of traditionele oplossingen. Dat kan leiden tot installaties waarvan u het bestaan niet wist, maar die nog meer aan uw wensen tegemoet komen dan u vooraf vermoedde. Wij zijn voortdurend voor u op zoek naar de laatste ontwikkelingen in een snel ontwikkelende markt.

Onze prijzen zijn scherp, onze offertes duidelijk en wij hebben ECHTE VAKMENSEN. We zijn – ook tijdens de uitvoering – flexibel en hebben een 24-uurs servicedienst. We durven gerust te stellen dat ons werk pas af is, als u tevreden bent.

Beekman Elektro is partner van PLINQ voor het project glasvezel op de Zegge in Raalte. Bedrijven moeten volledig kunnen vertrouwen op hun internetverbinding en telefonie. Door onze ruim dertig jaar ervaring op dit gebied, zijn wij de juiste partner om uw internetverbinding en telefonie voor u verzorgen. Wij zoeken graag voor u uit, wat voor u de beste oplossing is.